● Dagbesteding

Wanneer je een beperking hebt of (tijdelijk) niet kunt werken, kun je in aanmerking komen voor dagbesteding. Door onderdeel uit te maken van de samenleving, het aangaan van sociale contacten en een beetje structuur in je dag.. geeft dit vaak een gevoel van voldoening en er gewoon te mogen zijn. 

MéSann biedt dagbesteding aan voor (jong)volwassenen op het gebied van werk/leren, creativiteit en ontspanning. De deelnemers krijgen op een laagdrempelige manier morgelijkheden om te participeren in de samenleving. Samen met jouw als deelnemer stellen we een plan met doelen op waaraan jij gaat werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn werk, structuur aanbrengen of een zinvolle invulling van de dag plannen. Ook in kleine stapjes iets nieuws leren of hoe te ontspannen kan daar toe behoren.

Het team van MéSann is samengesteld uit professionele begeleiding, vrijwilligers en in de nabije toekomst, leergierige stagiaires. 

Samen met jou als deelnemer kijken we naar jouw wens en kwaliteiten om je op deze manier te laten shinen.

MéSann Dagbesteding is geopend op:  maandag tm vrijdag van 9.00u - 16.00u

Ben je geïnteresseerd geraakt, lees dan gerust verder of maak vrijblijvend een afspraak om is te komen praten op misschien wel jouw toekomstig plekje bij MéSann..

Contact: Cathy Gerrits 06-24476677  / Hunzeweg 3 De Groeve

 

 

© 2019 - 2024 MéSann Living&Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel